Minnesanteckningar Ungdomsrådet 10/11 2010

§         Karin inledde mötet med att kolla närvaro/frånvaro och frågade även om alla i Ungdomsrådet tycker det är okej att deras namn finns med på Trelleborgs kommuns hemsida, då det gäller information om Ungdomsrådet. Alla som var närvarande tyckte att det var okej. Du som inte var med; hör av dig till Karin på karin.jeppsson@trelleborg.se och meddela om du inte vill finnas med på hemsidan.

§         Vi hälsar våra nya medlemmar Marigona Deva, Michelle Pettersson, Elin Selse, David Hulthén, Daniel Larsson och Sara Blixt välkomna till Ungdomsrådet! J

§         Ordförande Cicci fick ordet. Cicci tog upp att Ungdomsrådet behöver ha ordningsregler för mötena. Dessa publiceras bl.a. på FC. Gustaf M var sekreterare under mötet och skrev ner de regler som bestämdes att Ungdomsrådet ska ha.

§         Nästa möte den 24 november kommer Skånetrafiken på besök. Därför avsattes tid under detta möte att diskutera vad som är aktuellt att prata om då. Gustaf skrev ner de frågor som Ungdomsrådet vill ta upp. Karin skickar dessa frågor till Skånetrafiken i god tid innan den 24 november.

§         På terminens sista möte med Ungdomsrådet den 8/12 blir det studiebesök hos Polisen i Trelleborg. Mer om detta i på nästa möte och i inbjudan som skickas ut inför den  8/12.

§         De intressegrupper/utskott som bestämdes förra gången gjordes om lite grann. Såhär ser grupperna ut nu:

Ø  Centrum: Dorentina, Daniel, Maja, Gustaf M, Marigona, Elin, Michelle

Ø  Kultur/Nöje: David, Cicci, Suzana, Sara B

Ø  Föreningsliv/Fritid: Dorentina, Gustaf M, Marigona

Ø  Skola: Axel, Josefin, Suzana, Kaltrina, Sara B

Ø  Infrastruktur: Tara, André G-P, David

Ø  projektgrupp för dagen på Parken i mars (se ovan): Cicci, Emmy, David, Gustaf M, Dorentina, Belinda, Ida

 

§         Nästa möte blir onsdagen den onsdag 24 november kl. 16-18.

§         Övriga mötesdatum resten av året (kl. 16-18)

Ø  onsdag 8 december


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0